mol fehérvár fc

A vendégek Nego és Petrjak révén 16 perc után két góllal vezettek majd a második félidben egy öngól révén nőtt a különbség a MOL Fehérvár megérdemelten jutott a nyolc közé. Bohdan Lednev ukrán Dinamo Kijev Ukrajna Peter Zulj osztrák Istanbul Basaksehir Törökország Kölcsönből visszatérők.


Pin Pa I Love Women S Soccker

A MOL Fehérvár FC a hajrában kapott gólokkal 3-2-re kikapott a Paks vendégeként az OTP Bank Liga 22.

. A klub nem sokkal később ki is nevezte Michael Borist. Minden ami a MOL Fehérvár FC-vel kapcsolatban a média munkatársait érdekelheti. A MOL Fehérvár szerda délelőtti kommünikéje szerint az alakulat még nem találta meg a távozó Szabics Imre utódját úgy tudjuk hogy a szakembert a korábban magyar utánpótlás-válogatottat és MTK Budapestet is megjáró német Michael Boris követheti a kispadon.

Az előbbi lehetőség távol áll az. A MOL Fehérvár FC-nél katasztrófálisnak tarthatják az idei szezont hiszen bajnoki cím helyett csupán azért küzdhetnek hogy valahogy még odaérjenek a Konferencia Ligát érő helyek valamelyikére. A labdarúgó Mol Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az NB II-es Szeged-Csanád GA a tavaly kupadöntős Mol Fehérvár FC-t fogadta.

Fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. A csapatnak ehhez a célhoz a második vagy a harmadik helyen kellene végezni esetleg meg kellene nyernie a MOL Magyar Kupát. Paksi FC-MOL Fehérvár FC 3-2 1-2.

OTP Bank Liga 22. TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL Érkezők. A MOL Fehérvár FC ezen oldalait kizárólag a média munkatársai használhatják.

Sikeres regisztráció után letölthetők a kis és nagyfelbontású akár nyomdai minőségű képek képgalériák elolvashatók a tudósítások sajtóközlemények. Evandro brazil Proleter Szerbia Géresi Krisztián Puskás Akadémia Az utánpótlásból felkerültekprofi. Artem Sabanov ukrán Dinamo Kijev Ukrajna Kölcsönbe érkezők.

A stadionba érkező újságírók fotósok.


Pin On Videoton Fc


Soi Keo Mol Fehervar Vs Bohemians 23h30 Ngay 27 8 Vong Sơ Loại 1 Europa League Chuyen Gia Nhận định Soi Keo Mol Fehervar Vs Bohemians Chinh Kẹo Soi Qua Khứ


Pin On Mol Fehervar Fc


Pin On I Love Women S Soccker


Pin On Videoton Fc


Pin On Celebraties


Pin On Videoton Fc


Pin On Club Logos


Pin On Videoton Hun


Pin On Videoton Fc


Pin Pa I Love Women S Soccker


Videoton Of Hungary Shirt For The 1985 Uefa Cup Final Shirts Cup Final Mens Tops


Pin De Marcelo Lorente Em Magyarorszag Football Futebol


Mol Fehervar Hun


Pin On I Love Women S Soccker


Pin On Videoton Fc


Pin On Dvtk 2020 2021


Pin On Mol Fehervar Fc


Ferencvaros Tc Boedapest Hongarije European Football Ferencvarosi Torna Club Football Logo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel